Print Recipe
Indiški virtų buvlių vafliai
Aromatingais prieskoniais prigardinti virtų bulvių vafliai patiks egzotiškų skonių mėgėjams. Be to, tai puikus būdas sunaudoti maisto likučius!
Aloo waffle
Virtuvė Indijos
Raktažodis blynai, bulvės
Pasiruošimas 10 min
Laikas 20 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Virtuvė Indijos
Raktažodis blynai, bulvės
Pasiruošimas 10 min
Laikas 20 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Aloo waffle
Procesas
  1. Sukrėskite sutrintas bulves į dubenį, ten pat sudėkite susmulkintus svogūno laiškus, tarkuotus imbierus ir česnakus, čili pipirus, kalendras, druską ir garam masala prieskonius. Išmaišykite. Supilkite į masę plaktus kiaušinius, suberkite parmezaną, sumaišykite. Pabaigoje suberkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
  2. Įkaitinkite čirvinių blynų keptuvę. abi keptuvės briaunas patepkite sviestu (arba aliejumi), tada dėkite apie ¼ masės į keptuvės vidurį (maždaug du kaupinus šaukštus) ir užvožę dangtį kepkite apie 4-6 minutes, kol gražiai apskrus. Šiuos blynus galite kepti ir keptuvėje.
Pastabos

Recepto šaltinis - Sabrina Gidda, Modern South Asian Kitchen

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *