Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Turtinga antioksidantais kakava, sumaišyta su bananais ir traškiais neskrudintais grikiais, riešutais ir sėklomis – ar gali būti geresnis pasirinkimas pusryčiams?
Minkšti ir sultingi blynai iš šviežių kukurūzų, įdaryti puikiai subalansuotu trijų sūrių mišiniu. Tiesiai iš Australijos Master Chef virtuvės 🙂
Australijos skoniai – riešutai ir džiovinti tropiniai vaisiai
Torta Pasqualina – ikoniškas Ligurijos regiono Velykų pyragas, kepamas su šviežiais mangoldais (arba špinatais), rikota (Lietuvoje drąsiai keiskite rikotą varške) ir kiaušiniais.
Nepamainomi, iš mados neišeinantys avižinių dribsnių sausainiai. Traškūs ir aromatingi.
Ši duona nedaug ką bendro turi su tradicine duona, taip ji tik vadinasi:) Kepiniui naudokite kuo labiau pernokusius, patamsėjusius bananus, tokie saldesni ir minkštesni. Kuo labiau pernokę bananai, tuo mažiau cukraus prireiks. Tačiau jei jūsų bananai nepakankamai pernokę, cukraus kiekį galite ir šiek tiek padidinti. Ši tešlos porcija skirta nedideliam bananų duonos kepaliukui
Minkštutės cukinijų tortilijos – greitai paruošiamas paplotėlis, kurį patiekti galite su kuo įvairiausiais priedais
Labai elegantiškas užkandis, tiksiantis ir formaliai vakarienei, ir šeimos brančui.
Nuotaikingi pusryčių blynai su šviežiomis braškėmis. Tikram pasilepinimui saulėtą savaitgąlį!