Rabarbarai – pačiame sezone, tad reikia į valias jų atsivalgyti. Šis pusryčių patiekalas patiks ir mažiems, ir dideliems. Įdarui galima naudoti ir šaldytus rabarbarus (po sezono)
Print Recipe Kalafijorų ir saldžių bulvių blyneliai su ikrais Velykoms Šventiškų užkandžių idėja Course Užkandžiai Virtuvė Lietuvos Raktažodis blynai, kalafioras, bulvės Pasiruošimas 10 min Laikas 10 min Porcijos asm Ingredientai Kalafijorų blyneliams ½ mažo kalafijoro (apie 200g)druskos ir pipirų1 kiaušinis (mažas)1 česnako skiltelė (sutarkuota)½ citrinos nutarkuota žievelė2 šaukštai smulkintų krapų (tiks ir […]
Aromatingais prieskoniais prigardinti virtų bulvių vafliai patiks egzotiškų skonių mėgėjams. Be to, tai puikus būdas sunaudoti maisto likučius!
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Minkšti ir sultingi blynai iš šviežių kukurūzų, įdaryti puikiai subalansuotu trijų sūrių mišiniu. Tiesiai iš Australijos Master Chef virtuvės 🙂
Sotūs blyneliai, kuriuos išsikepsite be kiaušinių ir laktozės. Tačiau augalinį pieną galite keisti tradiciniu karvės, o patiekti su jogurtu.
Lengvai purūs, bet kartu koncentruotos konsistencijos mieliniai ryžių blynai iš Malajų virtuvės repertuaro. Būtinai patiekite su kokosiniu saldžiu padažu, kuris leis pajusti tikrą patiekalo skonį!
Daržovių prifarširuoti dideli pikantiški blynai, tarsi mini kugeliai, kepti keptuvėje. Labai skanus, lengvai pagaminamas rudeniškas patiekalas
Pikantiški rikotos blynai su mėtomis, patiekti su kalnu žalumynų ir avokadais
Labai elegantiškas užkandis, tiksiantis ir formaliai vakarienei, ir šeimos brančui.
- 1
- 2