Tai patiekalas, kuris nudžiugins veganus, o mėsos valgytojams tikrai tekės seilės 🙂 Tai gali būti ir garnyras prie mėsos patiekalų
Greitas ir nesudėtingas vienos skardos patiekalas. Rinkitės daržoves tokias, kokias turite, atitinkamai pakoreguokite ir kepimo laiką.
Įspūdingai atrodantys, plini skonių ir jaukumo – keptų baklažanų ir maltos mėsos padažo bokšteliai, patiekti su fetos ir jogurto padažu. Baklažanus ir maltos mėsos padažą galite pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve. Tereiks suformuoti bokštelius ir iškepti orkaitėje.
Šiam nesudėtingam užkandžiui sunaudosite virtų ryžių likučius. Eksperimentuokite į sveikatą keisdami ingredientus, tik leiskite paplotėliams gerai apskrusti prieš pradėdami juos vartyti, antraip jie tikrai pabirs keptuvėje.
Patiekalas, kuriam prireiks vos vieno orkaitei tinkamo indo – keptuvės, kepimo formos ar pan. Patiems bus sunku patikėti, kad sudėjus į krūva visus ingredientus ir pašovus kepti, po kurio laiko ištrauksite visai šeimai paruoštą vakarienę. Ir (beveik) jokio indų plovimo 🙂
Puikiausias marinatas, kuris iškepęs virsta gardžiu padažu.
Indijoje kiekviena šeima turi savo troškinio receptą. Šis receptas suvienija Malaizijos ir Indijos virtuves. Patariu iškart pasigaminti dvigubą porciją, nes pastovėjęs kelias dienas šaldytuve dalis tik skanėja
Greitai paruošiamas vegetariškas patiekalas. Tinkamas gaminti tiek didesnėmis, tiek mažesnėmis porcijomis. Skanus ir šiltas, ir šaltas (salotų pavidalu)
Baklažanai yra daržovės, kurias galima maišyti su pačiais aromatingiausiais priedais ir padažais. Šiame Cape Malay stiliaus karyje jie atiskleidžia kaip niekada gerai!
Greitai paruošiamas vegetariškas sausas indiškas okrų karis. Skanu su ryžiais arba prie kitų mėsiškų, žuvies ar vegetariškų patiekalų