Sultingas ir aromatingas patiekalas su turbiniu padažu! Wow, garstyčios čia yra kažkas tokio!
Kad jūsų papločiai išties būtų traškūs, privalote leisti jų kiekvieną pusę kepti 6 minutes. Nesusugundykite apversti anksčiau. Tokie papločiai gali pasitarnauti kaip tortilijos (jei iškepsite didesnius) ar takos (jei sulenksite pusiau ir pridėsite įdaro). Nesuvalgytus įvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykitešaldytuve, trumpai pašildykite orkaitėje prieš patiekiant.
Pikantiškas vegetariškas pyragas, kuriame gorgonzola įneša ypatingo poskonio ir egzotikos. Tačiau jei gorgonzolos nemėgstate, pakeiskite ją kitokiu sūriu – tarkuotu Parmezanu arba Fontina
Be kategorijos
Kalafijoras kiniškai char siu
Keptas visas kalafijoras kiniško barbekiu stiliumi.
Turtingas skoniais ir konsistencija troškinys pagal Ottolenghi
Tai patiekalas, kuris nudžiugins veganus, o mėsos valgytojams tikrai tekės seilės 🙂 Tai gali būti ir garnyras prie mėsos patiekalų
Greitas ir nesudėtingas vienos skardos patiekalas. Rinkitės daržoves tokias, kokias turite, atitinkamai pakoreguokite ir kepimo laiką.
Įspūdingai atrodantys, plini skonių ir jaukumo – keptų baklažanų ir maltos mėsos padažo bokšteliai, patiekti su fetos ir jogurto padažu. Baklažanus ir maltos mėsos padažą galite pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve. Tereiks suformuoti bokštelius ir iškepti orkaitėje.
Šiam nesudėtingam užkandžiui sunaudosite virtų ryžių likučius. Eksperimentuokite į sveikatą keisdami ingredientus, tik leiskite paplotėliams gerai apskrusti prieš pradėdami juos vartyti, antraip jie tikrai pabirs keptuvėje.