Australijos Master Chef programos patiekalas, kurį paprasta pagaminti, jis draugiškas biudžetui ir puikiausiai atstoja mėsišką vakarienę!
Rumuniškas mielinis pyragas, saikingai saldus, su plonu graikinių riešutų, kakavos ir romo įdaru.
Po Velykų liko daug primargintų virtų kiaušinių? Sunaudokite juos šiam apkepui, kuris tiks valgyti šiltas, šaltas, įsidėti į darbą ar mokyklą, ar pasiimti į pikniką. Jei tiek daug virtų kiaušinių neturite, dalinkite kiekius pusiau ir kepkite pusę porcijos
Be kategorijos
Farširuoti kiaušiniai su migdolais
Puikus būdas po Velykų sunaudoti nesuvalgytus margučius.
Aromatingas keksas, praturtintas kavos ir kardamono skoniais. Neįprasta keksui konsistencija dėl nemažo kiekio kiaušinių tešloje, tačiau itin skanus ir aromatingas kepinys, ypač tinkantis Velykoms
Ilgai šviežias išliekantis keksas, tinkantis ir kasdienai, ir šventėms. Paprastas receptas, bet labai turtingas ir išraiškingas skonis.
Prancūziškos konditerijos klasika – trapios tešlos tarta užpildyta vanile kvepiančiu kremu
Greitai ir nesudėtingai pagaminamas nesaldus šokoladinis kepinys su avietėmis ir šokolado padažu
Nostalgiški saldūs rageliai iš vaikystės prisiminimų.
Šis receptas skirtas nedideliam kiekiui kardamono bandelių iškepti. Mieliniai kepiniai skaniausi tą pačą dieną, kurią juos kepate