Greita vegetariška moliūgų sriuba su feta ir čili aliejumi
Sotus didelės šeimos patiekalas, kurio liks ir rytojui…
Šis aromatingas indiškas karis su paniru (kurį kuo puikiausiai pakeis lietuviškas baltas sūris) – yra šventė lėkštėje ir virtuvėje. Paprastas ir greitas.
Masitingas, aromatingas ir greitas patiekalas iš saulėtosios Italijos
Australijos MasterChef projekto patiekalas – reikalauja šiek tiek pasiruošimo, tačiau nesigailėsite viską padarę taip, kaip aprašyta. Išties restorano lygio patiekalas, kuris nustebins ir jus pačius.
Galette yra vienas paprasčiausių kepinių, kuriam nereikia net specialaus kepimo indo. Kuo ji kreivesnė, tuo gražiau ir natūraliau. Vaisius įdarui galite pasirinkti pagal sezoną arba tai, ką turite – pavasarį tiks rabarbarai, vasarą – abrikosai ar braškės, o rudenį – figos, obuoliai. Skaniausia patiekti su plakta grietinėle arba ledais
Nenusivilsit patys ir užsidirbsit aplodismentus iš svečių – šis čiskeikas yra Kažkas Tokio.
Minkšti ir sultingi blynai iš šviežių kukurūzų, įdaryti puikiai subalansuotu trijų sūrių mišiniu. Tiesiai iš Australijos Master Chef virtuvės 🙂
Kai sunku išsirinkti, ar labiau mėgstat bandeles su cinamonu, ar su kardamonu, kepkit šias, su abiem 🙂 Pasakiško skonio.
Skaisčiai žalia trinta sriuba su špinatais ir rukolom – greitas jaukus lengvas patiekalas