Špinatais nudažytas biskvitas, labai nesaldus kremas ir „samanos” kaip dekoracija – šis tortas nepaliks abejingų kokiai progai begamintumėt:) Ypatingai nesudėtingas
Kad jūsų papločiai išties būtų traškūs, privalote leisti jų kiekvieną pusę kepti 6 minutes. Nesusugundykite apversti anksčiau. Tokie papločiai gali pasitarnauti kaip tortilijos (jei iškepsite didesnius) ar takos (jei sulenksite pusiau ir pridėsite įdaro). Nesuvalgytus įvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykitešaldytuve, trumpai pašildykite orkaitėje prieš patiekiant.
Aromatingas, minkštas ir drėgnas Kalėdų keksas su siurprizu viduje! Įsitikinkite, kad turite maždaug 2L talpos kepimo formą šiam keksui kepti.
Šis pomidorų karis (troškinys) su kiaušiniais labiausiai primena Malaizijos nasi lemak. Aromatingas ir šildantis savaitgalio brunch’o patiekalas
Be kategorijos
Obuolių pyragas su imbieru ir trupiniais
Nepaprastai skanus pyragas, kuriame vaisių daugiau nei tešlos. Trupiniai yra visiškas TOP’as, mielai tokiais barstysiu visus kitus pyragus ir desertus 🙂
Labai paprastas pyragas, kuriam neprireiks jokios virtuvės technikos
Be kategorijos
Plonas cukinijų omletas
Vasariškas greitas ir paprastas pusryčių patiekalas
Lengvi, paskaninti jelapeno pipirais, vegetariški kotletukai lengviems vasariškiems pietums
Puikus patiekalas brančui, su maloniais indiškais prieskoniais. Lengva pasiimti į kelionę ar pikniką.
Rabarbarai – pačiame sezone, tad reikia į valias jų atsivalgyti. Šis pusryčių patiekalas patiks ir mažiems, ir dideliems. Įdarui galima naudoti ir šaldytus rabarbarus (po sezono)