Ne tik pyragams ir kompotams – rabarbarai kuo puikiausiai tinka aromatingam čatniui! Gabalėlis sūrio, šviežia bagetė, taurė vyno – ir jūsų užkandžių stalas paruoštas!
Nežinia kodėl, bet keptų burokėlių ir ožkų sūrio derinys patinka (beveik) visiems. Todėl drąsiai imkitės šio užkandžio, jei laukiate svečių, o ypač jei jų tarpe bus vegetarų: šis patiekalas jiems atstos pagrindinį maistą
Kad jūsų papločiai išties būtų traškūs, privalote leisti jų kiekvieną pusę kepti 6 minutes. Nesusugundykite apversti anksčiau. Tokie papločiai gali pasitarnauti kaip tortilijos (jei iškepsite didesnius) ar takos (jei sulenksite pusiau ir pridėsite įdaro). Nesuvalgytus įvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykitešaldytuve, trumpai pašildykite orkaitėje prieš patiekiant.
Tai bene universaliausias užkandis, kuris tiks tiek prie mėsos patiekalų, tiek su paskrudintos duonos riekele, paskaninta trupučiu česnako. Taip paruoštos paprikos gali stovėti šaldytuve iki savaitės, kuo ilgiau marinuojasi, tuo skanesnės
Nuostabus lašišos užkandis. Kad pagaminti šį patiekalą, prireiks trijų dienų.
Pikantiškas vegetariškas pyragas, kuriame gorgonzola įneša ypatingo poskonio ir egzotikos. Tačiau jei gorgonzolos nemėgstate, pakeiskite ją kitokiu sūriu – tarkuotu Parmezanu arba Fontina
Be kategorijos
Kalafijoras kiniškai char siu
Keptas visas kalafijoras kiniško barbekiu stiliumi.
Be kategorijos
Vakarėlio užkandžiai traškiuose vontonų krepšeliuose
Lengvai paruošiamos canape – spalvingi ir turtingi skoniais vakarėlio užkandžiai