Pikantiškas vegetariškas pyragas, kuriame gorgonzola įneša ypatingo poskonio ir egzotikos. Tačiau jei gorgonzolos nemėgstate, pakeiskite ją kitokiu sūriu – tarkuotu Parmezanu arba Fontina
Jums prireiks 25cm skersmens chiffon pyrago forma arba angel cake pyrago forma. Šviežius pandanų lapus galite keisti parduodamu pandanų ekstraktu arba pasta, tereiks sumaišyti su kokosų pienu ir laikytis tokių pat proporcijų.
Minkšti ir ypatingai trapūs austriški Linzer sausainiai, kuriuose dalis miltų pakeista maltais lazdyno riešutais
pikantiški minkštučiai pyragėliai, puikiai tinkantys vakarėliui, svečių pasitikimui su taure vyno, vaišėms į darbą ar mokyklą, piknikui ar suneštinėms šventėms. Skaniausi, aišku, tą pačią dieną, kurią kepė.
Ragelius galite daryti mažučius, vos vieno kąsnio (gausite 32 vnt), arba didesnius (gausite 16 vnt)
Cinamono bandelės kitaip: įdaras su keptais moliūgais, ruduoju cukrumi ir degintu sviestu (pakaitintu iki rudumo)
Be kategorijos
Obuolių pyragas su imbieru ir trupiniais
Nepaprastai skanus pyragas, kuriame vaisių daugiau nei tešlos. Trupiniai yra visiškas TOP’as, mielai tokiais barstysiu visus kitus pyragus ir desertus 🙂
Labai paprastas pyragas, kuriam neprireiks jokios virtuvės technikos
Lengvi, paskaninti jelapeno pipirais, vegetariški kotletukai lengviems vasariškiems pietums
Nesaldžios bandelės su labai aitriu svogūnų įdaru ir kiaušinio pusele – tipiškas Šri Lankos pusryčių gatvės maistas, Seeni Sambol
Pavasariu alsuojantys šviežutėliai ravioliai su šparagais ir rikota