Saikingai egzotiškas patiekalas, kurį pasigaminsite per 20 minučių!
Greitai pagaminamas švelnaus skonio ir šilkinės konsistencijos stir fry
Gaivus ir lengvas vasariškas patiekalas be glitimo
Vienas paprasčiausių žuvies pagaminimo būdų – troškinimas garuose ir patiekimas užpylus karštu sojų padažu. Labai subalansuotas skonis, ypač jei patieksite su virtais ryžiais.
Klasikinis kiniškas patiekalas su virta vištiena ir sultinyje virtais ryžiais. Patogus vienos keptuvės patiekalas visai šeimai.
Šie minkštučiai maltos jautienos kukuliukai panardinti į saldsaldžiarūgštį lipnų korėjietišką padažą – paprastesnio patiekalo nė nesugalvotumėte!
Ypatingai lengvai pagaminamas nesaldus apkepas, kuris tiks valgyti ir šaltas.
Ypatingai paprastas tradicinis (ir neabejotinai populiariausias) Japonijos gatvės maistas – kopūstų „blynai“. Galite gaardinti juos kaskart vis kitokiais priedais ir mėgautis vis kitais skoniais ir tekstūromis! Juk žodis „okonomi“ reiškia „kiekvienam pagal skonį“:)
Tai kultinis greitai apkeptų (stir fry) kiniškų daržovių garnyras, tinkantis praktiškai su bet kokiu kinišku pagrindiniu patiekalu. Svarbiausia visus ingredientus turėti pasiruošus, susipjausčius, nes pats paruošimas užtruks vos 5 minutes, ir iškart galės keliaut ant stalo. Daržovės turi išlikti traškios ir nepakeitę spalvos
Tai vienas ikoniškų Kinijos virtuvės patiekalų, kuriame susilieja sultinga vištiena, traškūs riešutai ir švelnus saldžiarūgštis padažas. Jei tik turite Sičiuano pipirų, būtinai jų įdėkite, šie kilstels patiekalą į naujas aukštumas
- 1
- 2