Greitai paruošiamas vegetariškas patiekalas. Tinkamas gaminti tiek didesnėmis, tiek mažesnėmis porcijomis. Skanus ir šiltas, ir šaltas (salotų pavidalu)
Be kategorijos
Plonas cukinijų omletas
Vasariškas greitas ir paprastas pusryčių patiekalas
Intensyvaus išraiškingo skonio, švelnaus dūmo poskonio trinta burokėlių sriuba. Patiekite su traškiais duonos krutonais, grietine ir smulkintais krapais.
Jei turite pernelyg daug pomidorų – pasigaminkite šio pagardo. Jis tiks krostiniams ir greitai vasariškai pastai.
Intensyvaus skonio salotos su Artimųjų Rytų poskoniais.
Ottolenghi receptas, kuris visada pasiteisina:) Nuostabus būdas mėgautis pomidorais paties jų sezono metu, ypač su grilyje keptais kepsniais
Greitas, nesudėtingas, aromatingas ir labai gardus vegetariškas patiekalas
Gaivios Artimųjų Rytų aromatais dvelkiančios salotos, kuriose pirmu smuiku groja brokoliai
Lengvi, paskaninti jelapeno pipirais, vegetariški kotletukai lengviems vasariškiems pietums
Tai bene mano mėgstamiausias morkų paruošimo būdas! Beje, lygiai taip galima ruošti ir kitas daržoves – burokėlius, bulves, baklažanus, pastarnokus, moliūgus, cukinijas… Čermula padažas suteiks keptoms daržovėms skonio gaivumo. Tai gali būti garnyras prie mėsiškų ar žuvies patiekalų arba atskiras vegetariškas valgis (patiekite jį su feta arba ožkos sūriu, į kuskusą galite įmaišyti avinžirnių!)