Print Recipe
Pasta su brokoliais ir dešra
Itališka greitoji klasika - pasta su brokoliais ir šviežia dešra: pasta con broccoli e salsiccia
Course Main Dish
Virtuvė Italian
Raktažodis pasta, brokoliai, kiauliena
Pasiruošimas 5 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Main Dish
Virtuvė Italian
Raktažodis pasta, brokoliai, kiauliena
Pasiruošimas 5 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Procesas
  1. Dideliame puode užvirinkite vandenį ir jį gausiai pasūdykite. Suberkite brokolius ir apvirkite juos apie 3-5 minutes, kol bus al dente.
  2. Tuo pačiu metu didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, trumpai apkepinkite česnakus. Atsargiai įpjaukite dešrelių apvalkalus ir išimkite mėsą, sudėkite ją gabalėliais į keptuvę ir leiskite apkepti. Pabarstykite čili pipirais. Tada kiaurasamčiu išgriebkite apvirusius brokolius ir juos sudėkite į keptuvę, kad keptų kartu su mėsa. Pakepinę porą minučių į keptuvę įpilkite samtelį skysčio, kuriame virė brokoliai, ir toliau kepinkite/troškinkite.
  3. Palaukite kol vanduo, kuriame virė brokoliai, vėl užvirs ir suberkite pastą. Virkite pagal pakelio instrukcijas minus 2 minutes. Išgriebkite pastą kiaurasamčiu ir taip pat sudėkite į keptuvę, kartu su mėsa ir brokoliais. Įpilkite dar samtelį (ar kiek reikia) skysčio, kuriame virė pasta, ir maišydami pakaitinkite apie 1-2 minutes, kol skoniai susujungs. Pabaigoje pabarstykite grūstais juodaisiais pipirais.
  4. Patiekite iškart, jei pageidaujate, pabarstykite tarkuotu parmezanu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *