Traškios plonytės tešlos paslaptis – alyvuogių aliejus ir pastovėjimas pernakt šaldytuve. Puikus vegetariškas pyragas, tiks vakarienei ar užkandžiui gamtoje
Artimųjų Rytų (Libano) virtuvės skoniais turtingas vegetariškas patiekalas, tinkamas greitai paruošiamoms vaišėms didesniam kiekiui valgytojų
Sodraus skonio, maistingas, bet kartu lengvas vegetariškas patiekals – sultingi keptų baklažanų kukuliukai tirštame pomidorų padaže. Itališka klasika kitaip.
Lengvai paruošiami ir visų mėgstami meksikietiški vieno kąsnio užkandžiai, tikri vakarėlių karaliai. Įdarus pasirinkite kokius tik norite, kaip aprašyta tekste prie šio recepto
Sočios bet lengvos kynvos salotos su Artimųjų Rytų aromatais
Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.
Labai nesudėtinga, bet prabangi, kvapni ir skani vištienos sriuba. Patiekta su paskrudintos bagetės riekele, užtepta ančiuvių sviestu.
grūdėtos konsistencijos užtepas – puikus užkandžių stalo elementas, o taip pat skanus garnyras prie mėsos patiekalų
Traškios tešlos pyragas su sultingu vegetarišku įdaru ir pakepintomis sėklomis bei riešutais – maistinga vegetariška vakarienė ar gražus ir lengvai valgomas vaišių stalo patiekalas. Skanu su gaiviomis salotomis ir/arba jogurtiniu dzadziki padažu (su daaaaug česnakų:))