Skaisčiai žalios spalvos lietiniai, kuriuos galima patiekti su ožkų sūriu ir cukinijų bei žirnelių salotomis
Šventiškai atrodantis, bet itin paprastai paruošiamas patiekalas: keptuvėje skrudintos menkių nugarėlės ir kreminis žirnelių garnyras
Šventiškos ir spalvingos salotos
Universalus garnyras ar lengvas užkandis… Puikiai subalansuoti skoniai, o pati gardžiausia – apskrudusių ryžių plutelė
Aromatingas vieno puodo vištienos patiekalas su ryžiais, juodomis pupelėmis, paprikomis. Praturtintas Lotynų Amerikos virtuvėms būdingais prieskoniais. Labai svarbu, kad kepdami naudotumėte nurodyto dydžio indą!
Vegetariškas patiekalas, šiltos salotos arba gardus Artimųjų Rytų užkandis iš Yotamo Ottolenghi’o repertuaro
Sodraus skonio ir sodrios spalvos, tiršta ir maistinga, aromatinga šventiška žuvies sriuba. Tiks kaip šiltas užkandis ant švenčių stalo, arba nesunkus elegantiškas patiekalas vakarienei.