Keptas visas kalafijoras kiniško barbekiu stiliumi.
Šventiškas garnyras, tiksiantis prie mėsos ir žuvies patiekalų
Greitas ir nesudėtingas vienos skardos patiekalas. Rinkitės daržoves tokias, kokias turite, atitinkamai pakoreguokite ir kepimo laiką.
Šis pomidorų karis (troškinys) su kiaušiniais labiausiai primena Malaizijos nasi lemak. Aromatingas ir šildantis savaitgalio brunch’o patiekalas
Vieno dubenėlio šios sriubos kažin ar pakaks – tai ir užkandis, ir pagrindinis patiekalas vienoje lėkštėje! Ryškūs Artimųjų Rytų aromatai rūgščiai sūriame sultinyje.
Įspūdingai atrodantys, plini skonių ir jaukumo – keptų baklažanų ir maltos mėsos padažo bokšteliai, patiekti su fetos ir jogurto padažu. Baklažanus ir maltos mėsos padažą galite pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve. Tereiks suformuoti bokštelius ir iškepti orkaitėje.
Visiems indiškos virtuvės fanams – šildanti trinta moliūgų sriuba su išraiškingais prieskoniais ir traškiais sėklų pabarstais
Patiekalas, kuriam prireiks vos vieno orkaitei tinkamo indo – keptuvės, kepimo formos ar pan. Patiems bus sunku patikėti, kad sudėjus į krūva visus ingredientus ir pašovus kepti, po kurio laiko ištrauksite visai šeimai paruoštą vakarienę. Ir (beveik) jokio indų plovimo 🙂
Puikiausias marinatas, kuris iškepęs virsta gardžiu padažu.
Indijoje kiekviena šeima turi savo troškinio receptą. Šis receptas suvienija Malaizijos ir Indijos virtuves. Patariu iškart pasigaminti dvigubą porciją, nes pastovėjęs kelias dienas šaldytuve dalis tik skanėja