Neformaliuose vakarėliuose populiariausi – daržovių užtepai ir vegetariški užkandžiai, patiekiami su rieke šviežutėlės, ką tik iš kepyklos parneštos raugintos tešlos duonos. Šis puikiai tiks jūsų stalui.
Itališka greitoji klasika – pasta su brokoliais ir šviežia dešra: pasta con broccoli e salsiccia
Indiškas dal – aromatinga ankštinių kultūrų sriuba, partiekiama su indiška duona arba ryžiais. Ši sriuba patiekiama mažomis porcijomis kaip indiško kelių patiekalų valgio dalis (pvz., mėsa, ryžiai ir dal, arba karis, ryžiai ir dal).
Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Australijos Master Chef programos patiekalas, kurį paprasta pagaminti, jis draugiškas biudžetui ir puikiausiai atstoja mėsišką vakarienę!
Birmos musulmonų (rohindžų) gaminamas vištienos karis, kuriame dera viso regiono virtuvės: šiek tiek Indijos, truputis Tailando, ir net lašelis P. Korėjos…
Pikantiška Artimųjų Rytų aromatais gausi tiršta ir maistinga sriuba, atstosianti ir pagrindinį patiekalą!
Tai patiekalas, kuriame pirmu smuiku griežia juodųjų pupelių padažas, labai tipiškas Kinijos virtuvės ingredientas. Nustebsite, kaip toks nedidelis kiekis mėsos, papildytas daržovėmis, sočiai primaitins visą šeimą.
Nustebsite, tačiau kepant cukinijas ilgai žemoje kaitroje, jos taps sapdžios, ir išlaikys savo struktūrą, išliks nesutežę. Šis cukinijų pagardas tiks ne tik česnakiniams crostini, bet taip pat bus ir puikus padažas pastai. Beliks tik užbarstyti mėgstamo sūrio (nuo rikotos iki parmezano).
Saldus tirštas pagardas, tinkantis su burgeriais, traškiomis bulvytėmis ar bet kokia mėsa bei vegetariškais užkandžiais
- 1
- 2