Sotus, aromatingas, subalansuotas daržovių apkepas
Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.
Traškios tešlos pyragas su sultingu vegetarišku įdaru ir pakepintomis sėklomis bei riešutais – maistinga vegetariška vakarienė ar gražus ir lengvai valgomas vaišių stalo patiekalas. Skanu su gaiviomis salotomis ir/arba jogurtiniu dzadziki padažu (su daaaaug česnakų:))
Greita vegetariška moliūgų sriuba su feta ir čili aliejumi
Karštom vasaros dienom – gaivus užkandis vos iš poros ingredientų!
Itališka greitoji klasika – pasta su brokoliais ir šviežia dešra: pasta con broccoli e salsiccia
Australijos MasterChef projekto patiekalas – reikalauja šiek tiek pasiruošimo, tačiau nesigailėsite viską padarę taip, kaip aprašyta. Išties restorano lygio patiekalas, kuris nustebins ir jus pačius.
Nesudėtingas šeimos vakarienės patiekalas, kurio ingredientus galima pasiruošti iš anksto, beliks tik pabaigti gaminti patiekalą prieš vakarienę orkaitėje.
Bene paprasčiausiai pagaminama vienos skardos vakarienė, kuriai nereikia jokių kulinarinių įdūdžių!
Originalo kalba šis patiekalas vadinasi Borani Kadoo. Tai aromatingame pomidorų padaže troškinti apkepinti moliūgai. Ne sezono metu naudokite konservuotus pomidorus
- 1
- 2