15 minučių patiekalas toms dienoms, kai visiškai nesinori laiką leisti virtuvėje.
Šventiškas patiekalas, kuris labai nesudėtingai paruošiamas.
Niekas nepatikės, jog čia ne restorano patiekalas:) Tik niekam nesakykit, kaip paprastai ir greitai jis pagaminamas
Traškios plonytės tešlos paslaptis – alyvuogių aliejus ir pastovėjimas pernakt šaldytuve. Puikus vegetariškas pyragas, tiks vakarienei ar užkandžiui gamtoje
Sodraus skonio, maistingas, bet kartu lengvas vegetariškas patiekals – sultingi keptų baklažanų kukuliukai tirštame pomidorų padaže. Itališka klasika kitaip.
Sotus, aromatingas, subalansuotas daržovių apkepas
Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.
Traškios tešlos pyragas su sultingu vegetarišku įdaru ir pakepintomis sėklomis bei riešutais – maistinga vegetariška vakarienė ar gražus ir lengvai valgomas vaišių stalo patiekalas. Skanu su gaiviomis salotomis ir/arba jogurtiniu dzadziki padažu (su daaaaug česnakų:))
Greita vegetariška moliūgų sriuba su feta ir čili aliejumi
Karštom vasaros dienom – gaivus užkandis vos iš poros ingredientų!
- 1
- 2