Itališka greitoji klasika – pasta su brokoliais ir šviežia dešra: pasta con broccoli e salsiccia
Greitai paruošiamas maistingas japoniškas dubenėlis – daug spalvų, daug tekstūrų, daug skonio.
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena
Brokolių (arba kalafiorų!) picos gali tapti jūsų šių metų vasaros atradimu! Tik perskaitykite visas pastabas ir patarimus, kad rezultatas gautųsi tobulas:)
Šis neįprastas pastos patiekalas yra tas, prie kurio priprantama. Jis jau tapo vienu mėgstamiausių mano šio sezono valgių, kuriam paruošti užtrunku 15 minučių.
Sveikesnė tradicinių falafelių versija. Jei liks nesuvalgytų, laikykite falafelius uždarame inde šaldytuve – tai puikus užkandis pietų dėžutei arba maistingas priedas prie salotų!
Taip paprasta prisigminti šių rutuliukų ištisus padėklus! Skanūs jie šilti ir atvėsę, juos galima užšaldyti (iškeptus), o ryžius laisvai galima pakeisti kitokiomis virtomis kruopomis (kynva (bolivine balanda), grikiais (neskrudintais) ar kt.)