Itališka greitoji klasika – pasta su brokoliais ir šviežia dešra: pasta con broccoli e salsiccia
Tam, kad išgauti labai traškią kiaulienos šoninės odelę, prireiks papildomos paros mėsai džiovinti. Tačiau tikrai verta pasiterlioti (teliojimosi čia labai nedaug), nes rezultatas – pavojingai gardus 🙂 O jei liktų keli gabalėliai nesuvalgytos šoninės, supjaustykite ją mažais gabalėliais ir panaudokite stir-fry ryžiams su daržovėmis. Nepamirškite, kad šoninė yra gana riebi mėsa, todėl net toks nedidelis gabalėlis pamaitins didelę šeimą, ypač jei patieksite su ryžiais ir garuose virtomis daržovėmis
Pavojingai skanus kepsnys, kuriuo sunku sustoti mėgautis! Tinkamas didesniam žmonių ratui, tobulas patiekalas šventei, nes visas darbas atliekamas iš anksto, o ištrauktas iš kepsninės patiekalas tikrai nepalis svečių abejingais! Patiekite su obuolių ir pankolių salotomis
Kalėdų sezonui norisi šventiškų patiekalų, tačiau ir tokių, kuriuos ruošiant nereikia įdėti pernelyg daug pastangų geriausiam rezultatui pasiekti. Šis – būtent toks!
Tas įsimintinas Kinijos virtuvės prieskonių mišinys, saldi tiršta lipni glazūra ir minkšti sultingi šonkauliukai, kvepiantys griliaus dūmu! Jūs privalote juos pasigaminti.