Minkštos it pūkas bandelės žaismingos mini moliūgų formos. Kad gyvenimas būtų įdomesnis ir… skanesnis 🙂
Nesudėtingas sočių pusryčių ar brunch’o patiekalas.
Greita vegetariška moliūgų sriuba su feta ir čili aliejumi
Australijos MasterChef projekto patiekalas – reikalauja šiek tiek pasiruošimo, tačiau nesigailėsite viską padarę taip, kaip aprašyta. Išties restorano lygio patiekalas, kuris nustebins ir jus pačius.
Šventiškas patiekalas, sukurtas Anglijos karalienės Elžbietos karūnavimo proga 1953 metais. Receptas labai lengvai paruošiamas ir skirtas pamaitinti miniai
Torta Pasqualina – ikoniškas Ligurijos regiono Velykų pyragas, kepamas su šviežiais mangoldais (arba špinatais), rikota (Lietuvoje drąsiai keiskite rikotą varške) ir kiaušiniais.
Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Greitai pagaminamas švelnaus skonio ir šilkinės konsistencijos stir fry
Minkštutės cukinijų tortilijos – greitai paruošiamas paplotėlis, kurį patiekti galite su kuo įvairiausiais priedais
Nuotaikingi pusryčių blynai su šviežiomis braškėmis. Tikram pasilepinimui saulėtą savaitgąlį!