Print Recipe
Kiniškas stir fry Drakonas ir Feniksas
Greitai pagaminamas švelnaus skonio ir šilkinės konsistencijos stir fry
Pasiruošimas 20 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Stir fry
Marinatui
Padažui
Pasiruošimas 20 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Stir fry
Marinatui
Padažui
Procesas
  1. Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus dubenėlyje. Krevetes aštriu peiliu įpjaukite išilgai nugarinės dalies, pašalinkite žarną, o pačią krevetę išskleiskite prispausdami prie pjaustymo lentos paviršiaus, kad ji visiškai atsivertų tarsi knyga. Sudėkite krevetes ir vištieną į dubenėlį su marinatu. Palikite pastovėti apie 15 min.
  2. Užvirinkite 2 stiklines vandens dieliame wok'e ir įpilkite apie 1 šaukštą aliejaus. Suberkite svogūnus ir morkas ir virkite 2 minutes. Tada suberkite sniegines ankštis ir dar pavirkite minutę. Išgriebkite visas daržoves iš wok'o ir atidėkite į šalį. Vandenį išpilkite, wok'ą grąžinkite ant ugnies ir palaukite, kol jis visiškai išdžius.
  3. Supilkite likusį aliejų, suberkite imbierius ir sudėkite marinuotas krevetes ir vištieną, apkepinkite apie 3-4 minutes (gali prireikti kepinti dalimis, kad neperkrautumėt wok'o). Išimkite iš wok'o ir atidėkite į šalį, o riebalus iš jo išpilkite.
  4. Sumaišykite visus padažo ingredientus ir supilkite į karštą wok'ą, užvirinkite. Sudėkite atgal vištieną su krevetėm bei daržoves, pakaitinkite kol padažas sutirštės, ir patiekite iškart.
Pastabos
Recpetas - Adam Liaw's Asian cookery school

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *