Print Recipe
Trinta moliūgų sriuba su feta ir čili aliejumi
Greita vegetariška moliūgų sriuba su feta ir čili aliejumi
moliugu sriuba su feta ir čili aliejumi
Course Sriubos
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis moliūgai
Pasiruošimas 5 min
Laikas 15 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Sriubos
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis moliūgai
Pasiruošimas 5 min
Laikas 15 min
Porcijos
porc
Ingredientai
moliugu sriuba su feta ir čili aliejumi
Procesas
  1. Didesniame puode įkaitinkite aliejų kartu su sviestu. Suberkit visas stambiai supjaustytas daržoves, įberkite šaukštelį druskos ir kepinkite karkartėmis pamaišant, kol daržovės karamelizuosis. Supilkite verdantį vandenį, palaukite kol užvirs, tada virkite ant mažos ugnies apie 10 minučių, arba kol visos daržovės bus labai minkštos. Įpilkite pomidorų pastos, išmaišykite ir viską sutrinkite blenderiu iki vientisos konsistencijos. Pagardinkite pipirais, paragaukite, ar netrūksta druskos. P.S. Į sriubą galite dėti ir bulvių - jos konsistenciją padarys tirštesne.
  2. Išpilstykite sriubą į dubenėlius, ant viršaus patrupinkite fetos, pašlakstykite čili aliejumi ir patiekite su mėgstama paskrudinta duona.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *