Nesudėtingas vienos skardos patiekalas – kepti maltos ėrienos kukuliukai su pomidorais ir avinžirniais.
Viduržemio jūros regiono patiekalas – vegetariškas, bet sotus, nesudėtingai pagaminamas, ir skonis gerėja su kiekviena diena, pastovėjus šaldytuve:) Šį patiekalą galima gaminti ir orkaitėje, tačiau aš gaminau ant vityklės.
Kiekis – 4 asmenims kaip mezė, arba dviem asmenim kaip pagrindinis patiekalas
Tai receptas, kurį nužiūrėjau vienoje Australijos TV laidoje. Keptuvėje kepta plekšnė patiekiama su deginto sviesto ir miso padaže apkepintais svogūnais ir marinuotais agurkais.
Jaukus, kažkiek primenantis vaikystę apkepas iš virtų makaronų, maltos mėsos ir cukinijų
Nesibaiminkit, kad ingredientų sąrašas toks trumpas – patiekalas tikrai vertas dėmesio ir jūsų pabandymo nieko nekoreguojant!
Ypatingai lengvai pagaminamas nesaldus apkepas, kuris tiks valgyti ir šaltas.
Nesudėtintai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas su triušiena, aromatingu verjuice padažu ir kepta polenta.
Nesunkiai pagaminamas, aromatingas ir maistingas vegetariškas apkepas su lęšiais ir baklažanais, ir su storu bešamelio padažu.
Žemoje temperatūroje lėtai keptas rūkytas ėrienos kumpis – labai tinkamas patiekalas savaitgaliui, kuomet yra laiko užkurti grilį ir palikti mėsą rūkytis 4-5 valandas
Prancūzai turi Persilade, o italai – Gremolata. Tai (beveik) tas pats: česnakų ir petražolių mišinys, kuris labai tinka pagardinti grilyje keptas krevetes