Print Recipe
Makaronų, mėsos ir cukinijų apkepas
Jaukus, kažkiek primenantis vaikystę apkepas iš virtų makaronų, maltos mėsos ir cukinijų
Porcijos
porc
Ingredientai
Apkepui
Padažui
Porcijos
porc
Ingredientai
Apkepui
Padažui
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190C.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite maltą mėsą. Tada paskaninkite prieskoniais, supilkite sultinį (arba vyną, arba ir tą ir tą) ir sumažinę ugnį kepinkite kol skystis išgaruos ir mėsa bus pilnai iškepusi.
  3. Per tą laiką išvirkite makaronus pagal pakelio instrukcijas. Nupilkite vandenį. Makaronus sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus sudėkite apkepintą mėsą.
  4. Visus padažui skirtus ingredientus užkaiskite, ir maišydami pakaitinkite, kol sūris ištirps ir padažas sutirštės. Pusę šio kiekio šaukštu palaistykite ant maltos mėsos sluoksnio. Tada sudėliokite cukinijų griežinėlius ir palaistykite ant cukinijų likusią dalį padažo. Ant viršaus pabarstykite tarkuotą sūrį.
  5. Nedidelėje keptuvėje ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir suberkite panko džiūvėsėlius, Maišydami apkepinkite, kol švelniai paskrus ir susigers visas sviestas. Šį mišinį pabarstykite ant apkepo viršaus. Kepkite apie 20 minučių.
Pastabos

Recepto idėja - iš Kwestia smaku

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *