Print Recipe
Nelsono zrazai
Nesibaiminkit, kad ingredientų sąrašas toks trumpas - patiekalas tikrai vertas dėmesio ir jūsų pabandymo nieko nekoreguojant!
Course Main Dish
Virtuvė Lietuvos
Pasiruošimas 10 min
Laikas 1.5 val
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Main Dish
Virtuvė Lietuvos
Pasiruošimas 10 min
Laikas 1.5 val
Porcijos
porc
Ingredientai
Procesas
  1. Mėsą supjaustykite kepsneliais ir išmuškite. Pabarstykite druska ir pipirais, jei turite galimybę palikite pasimarinuoti bent pusvalandį kambario temperatūroje (arba tą padarykite iš vakaro ir padėkite į šaldytuvą).
  2. Sandariai užsidarančio troškinimui skirto indo dugną ištepkite sviestu, suberkite dalį supjaystytų svogūnų, supjaustytos (ar suplėšytos) duonos, tada klokite mėsos kepsnius. Ant jų dėkite vėl sviesto, svogūnų ir duonos. Taip sluoksniuokite kol sudėsite visą mėsą, pačiame viršuje turi būti sviesto, svogūnų ir duonos sluoksnis. Įmeskite džiovintus grybus ir užkaiskite (vandens pilti nereikia, pakaks skysčio iš mėsos, sviesto, svogūnų). Troškinkite kol mėsa suminkštės (aš troškinau ant mažos ugnies apie 1,5 val). Patiekite su bulvėmis, daržovėmis.
Pastabos

Recepto šaltinis - 700Vilnius

Komentarų apie "Nelsono zrazai": 6

  1. Nida:

    O geras, Egle, kaip gerai sugalvojot, man nebūtų turbūt mintis šovusi dživėsius kukurūzais pakeisti. Bravo!! Kal kažkam kitam irgo pravers jūsų patobulinimas!

  2. Eglė:

    Sveiki, ruošiau orkaitėje ir bėriau kukurūzų kruopas vietoj trupinių, nes netinka glitimas. Rezultatas mmm… akimirksniu buvo suvalgytas.

  3. Nida:

    Renata, recepte nėra labai aišku kokia ta duona. Net logiškai spėju, kad turėjo būti tais laikais tik juoda. Aš dėjau kvietinę, ne ruginę, bet manau, kad tiktų ir tokia ir tokia, kaskart turnūt rezultatas kitoks būtų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.