Paprastas ir lengvas vasariškas patiekalas iš šviežių kalafiorų, kapotų virtų kiaušinių ir daug žalumynų
Nostalgiškas ir komfortabilus patiekalas iš vaikystės, švenčiant suvešėjusių šviežių žalumynų ir pirmųjų bulvių derlių
Sultinga ir aromatinga kuprės filė su Artimųjų Rytų prieskoniais ir dūmo skoniu
Neįprastai skambantis, tačiau nuostabaus skonio klasikinis prancūziškas vištienos patiekalas. Viščiukas troškinamas balto vyno ir acto padaže, gardinamas peletrūnais ir grietinėle. Nekeiskit ingredientų, tiesiog viską darykit taip, kaip parašyta. Šis patiekalas jus maloniai nustebins, pamatysit.
Tas įsimintinas Kinijos virtuvės prieskonių mišinys, saldi tiršta lipni glazūra ir minkšti sultingi šonkauliukai, kvepiantys griliaus dūmu! Jūs privalote juos pasigaminti.
Itališkos virtuvės klasika
Sultinga, saldžiai lipni, maloniai aitri vištiena, prisotinta kiniškos virtuvės prieskonių
Tai bene greičiausiai pagaminamas patiekalas. Jums prireiks vos kelių ingredientų, ir 10 minučių!
Tikras pavasarinio komforto maistas, greitai ir nesudėtingai pagaminamas: kreminė pastos paklodė ir kepta lašiša su žirneliais, šparagais bei cukinijomis.
Be kategorijos
Skumbrė miso padaže
Saba no Misoni. Sūrokame miso padaže su imbierais troškinta šviežia skumbrė.