Minkštas ir drėgnas pyragas su aguonomis ir obuolių skiltelių kepure.
Minkštas, ne per saldus mielinis pyragas su šokolado ir žemės riešutų įdaru
Kas gali būti geriau už visą pilną skardą minkštutėlių cinamoninių bandelių? Jas smagiausia plėšyti rankomis ir valgyti su popiečio arbata arba užgeriant stikline pieno (kas mėgsta)
Labai elegantiškas užkandis, tiksiantis ir formaliai vakarienei, ir šeimos brančui.
Skaisčiai geltoni lietiniai blyneliai su saldžiu kokosų įdaru – tikriems kokosų fanams.
Greitai paruošiamas gardus morkų garnyras. Jei naudojate ne jaunas morkas, jas supjaustykite taip, kad storiu primintų jaunas morkas ir trumpai apvirkite garuose.
Šį garnyrą galite paruošti iš anksto, likus kelioms valandoms iki patiekimo, jos skanios ir kambario temperatūros
Pusryčiams ar priešpiečiams, piknikui ar pietų dėžutei – bananų duona tinka visur! Ši versija dar ir su varškės sluoksniu.
Minkšta ir puri indiška naan duona – nepamainomas priedas prie grilio patiekalų. Šią išsikepsite grilyje, naudodami ketaus keptuvę arba plokštę, kurią reikės ypač gerai įkaitinti. Galite kepti naan duoneles ir keptuvėje, tačiau rinkitės tokią, kurią stipriai kaitinant nesugadinsite.
Vasariškai gaivus, ne per saldus, puikiai subalansuoto skonio tortas, kuris patiks net išrankiausiems.
Trapūs sūrūs duonos traškučiai, kuriems sunaudosite atlikusį sour dough raugą