Print Recipe
Keptų morkų garnyras
Greitai paruošiamas gardus morkų garnyras. Jei naudojate ne jaunas morkas, jas supjaustykite taip, kad storiu primintų jaunas morkas ir trumpai apvirkite garuose. Šį garnyrą galite paruošti iš anksto, likus kelioms valandoms iki patiekimo, jos skanios ir kambario temperatūros
keptos jaunos morkytes skardoje
Course Užkandžiai
Virtuvė Artimųjų Rytų
Porcijos
porc
Ingredientai
Prieskonių mišiniui
Morkoms ir patiekimui
Course Užkandžiai
Virtuvė Artimųjų Rytų
Porcijos
porc
Ingredientai
Prieskonių mišiniui
Morkoms ir patiekimui
keptos jaunos morkytes skardoje
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 230C. Dideliame dubenyje sumaišykite visus prieskonių mišinio ingredientus. Sudėkite morkas, gerai jaus išmaišykite, kad kiekviena pasidengtų mišiniu, ir paskirstykite jas ant skardos, išklotos kepimo popierumi (gali prireikti dviejų skardų - verčiau neperkraukite)
  2. Kepkite apie 12-14 min., arba kol morkos ims skrusti, bet išliks šiek tiek traškios. Išimkite iš orkaitės ir trumpai atvėsinkite. Prieš patiekiant pašlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite kalendrų lapeliais.
Pastabos

Recepto šaltinis - Ottolenghi "Simple"

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *