Print Recipe
Pikantiški rikotos blyneliai
Labai elegantiškas užkandis, tiksiantis ir formaliai vakarienei, ir šeimos brančui.
Rikotos blyneliai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis vegetariški, blynai
Porcijos
porc
Ingredientai
Blyneliams
Patiekti
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis vegetariški, blynai
Porcijos
porc
Ingredientai
Blyneliams
Patiekti
Rikotos blyneliai
Procesas
  1. Dubenėlyje sumaišykite kiaušinių trynius su rikota, parmezanu, miltais, tirpintu sviestu (atvėsintu) ir visais žalumynais. Įberkit žiupsnelį pipirų. Atskirame dubenyje iki standžių putų suplakit kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos ir atsargiai dalimis įmaišykite į rikotos masę.
  2. Iškepkite blynelius keptuvėje su trupučiu sviesto, ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite šiltus arba kambario temperatūros su rūkyta žuvimi ir burokėlių imbierų pagardu.
Pastabos

Recepto idėją nužiūrėjau žurnale "Delicious"

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *