Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Gaivus, greitam naudojimui skirtas rabarbarų ir chia džemas su vanile
Išraiškingo skonio saldžiarūgštis marmeladas, labai švelniai žnaibantis liežuvį. Nuostabus pagardas ir labai tinka dovanoti. Jei užderėjo daug rabarbarų, primygtinai rekomenduoju pasigaminti!
Sotūs blyneliai, kuriuos išsikepsite be kiaušinių ir laktozės. Tačiau augalinį pieną galite keisti tradiciniu karvės, o patiekti su jogurtu.
Itin greitai ir paprastai pagaminamas, iš anksto paruošiamas gaivus desertas iš keptų rabarbarų ir nusausinto graikiško jogurto, patiekiamas su kepintais riešutais ir medumi arba klevų sirupu.
Ypatingai lengvai paruošiamas minkštas ir sultingas pyragas su rabarbarais.
Labai jaukus, gražus ir pradžiuginantis gomurį vaisiškas pavasarinis pyragas. Trapi tešla ir sultingas vaisių įdaras negali nesuskambėti puikiai. Cukraus kiekis čia – minimalus, jums saldumo gali ir pritrūkti, todėl drąsiai pasikoreguokite cukraus kiekį. Na o šlakelis balzamiko acto ir pipirai suteiks įdarui ekstra spindesio.
Itin greitai pagaminamas, labai plonos tešlos pagrindo ir daug rabarbarų įdaro
Labai purus, labai minkštas ir labai gardus pyragas su rabarbarais
- 1
- 2