Print Recipe
Rabarbarų chia džemas su vanile
Gaivus, greitam naudojimui skirtas rabarbarų ir chia džemas su vanile
Rabarbarų ir chia sėklų džemas, užteptas ant riekės duonos
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis rabarbarai
Pasiruošimas 5 min
Laikas 15 min
Porcijos
indeliai
Ingredientai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis rabarbarai
Pasiruošimas 5 min
Laikas 15 min
Porcijos
indeliai
Ingredientai
Rabarbarų ir chia sėklų džemas, užteptas ant riekės duonos
Procesas
  1. Į nedidelį puodą suberkite rabarbarus, cukrų, supilkite vandenį, vanilę ir užkaiskite. Virkite ant vidutinės ugnies apie 15 min, arba kol rabarbarai suminkštės, masė sutirštės. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite chia sėklas. Palikite pabrinkti apie 30 min arba kol pilnai atvės. Sudėkite į sandariai užsidarančius indelius ir laikykite šaldytuve.
Pastabos

Recepto šaltinis - Donna Hay, Fast Five

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *