Print Recipe
Žemės riešutų sviesto blyneliai
Sotūs blyneliai, kuriuos išsikepsite be kiaušinių ir laktozės. Tačiau augalinį pieną galite keisti tradiciniu karvės, o patiekti su jogurtu.
Žemės riešutų sviesto blyneliai su avietėm ir jogurtu
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis blynai, rabarbarai, riešutai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
vnt
Ingredientai
Blyneliams
Patiekimui
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis blynai, rabarbarai, riešutai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
vnt
Ingredientai
Blyneliams
Patiekimui
Žemės riešutų sviesto blyneliai su avietėm ir jogurtu
Procesas
  1. Dubenyje sumaišykite birius ingredientus: miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską. Kitame dubenėlyje sumaišykite pieną, riešutų sviestą, kokosų aliejų ir vanilę. Supilkite šį mišinį į miltus ir šaukštu išsukite iki vientisos masės.
  2. Kepkite keptuvėje su nepridegančia danga, keptuvę truputį patepę kokosų aliejumi. Šaukštu formuokite blynelius ir kepkite iš abiejų pusių po maždaug 1-1,5 minutės, arba kol gražiai apkeps. Patiekite šiltus, su priedais.
Pastabos

Recepto šaltinis - D. Kaloper, M. Roper "Good Mornings"

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *