Labai sultingas kalakuto krūtinėlės kepsnys, ypač tinkantis šventėms mažesniame rate, kai visas kalakutas yra šiek tiek per daug 🙂
Lengvučiai it pūkas plikytos tešlos pyragėliai su saldžia kepurėle, pripildyti švelnaus vanilinio kremo
Pikantiškas ciberžolių lietinis su keptu kiaušiniu, vietnamietiškomis morkų salotomis ir kokosų bei čili pagardu
Minkštas ir drėgnas pyragas su aguonomis ir obuolių skiltelių kepure.
Nuostabus naminis prieskoniais kvepiantis pyragas su morkom ir riešutais
Nesudėtingas sočių pusryčių ar brunch’o patiekalas.
Nenusivilsit patys ir užsidirbsit aplodismentus iš svečių – šis čiskeikas yra Kažkas Tokio.
Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
„Netikras zuikis” graikiškai – įvyniotas į vynuogių lapus ir paskanintas keptomis paprikomis bei alyvuogėmis. Vynuogių lapai itin svarbūs graikų virtuvėje, jie suteikia patiekalams labai savotiško poskonio. Tai patiekalas, tiksiantis ir kasdienai, ir šventiniam stalui.