Tai tarsi mielinių bandelių vainikas, kur kiekviena bandelė slepia obuolio skiltelę, pagardintą cukrumi ir cinamonu.
Labai nesudėtingai pagaminamas šventinis tortas su švelniais airiškais Guinness alaus ir Baileys likerio aromatais. Aš kepiau torčiuką 10cm skersmens formelėse, todėl man prireikė daugiau kremo. Jei kepsite biskvitus 20cm skersmens formoje, jums turėtų pakakti pusės kiekio kremo, tačiau dvibubo kiekio šokolado ganašo.
Drėgnas keksas su romo prieskoniu ir išraiškinga karameline romo glazūra
Burnoje tirpstantys labai riešutiniai sausainėliai su kava pagardintu riešutiniu „kremu”. Nepamainomi prie kavos puodelio ar kaip saldi dovana 🙂
Jei jums patinka drėgni ir nesaldūs pyragai, šis receptas – jums. Vietoje slyvų galite naudoti šviežias ar šaldytas avietes, serbentus, šilauoges ar obuolius
Vasariškai gaivus, ne per saldus, puikiai subalansuoto skonio tortas, kuris patiks net išrankiausiems.
Itin greitai pagaminamas, labai plonos tešlos pagrindo ir daug rabarbarų įdaro
Minkštutės bandelės su labai sultingu ir gausiu varškės įdaru. Palaimingai skanios, šviežios išlieka ir kitą dieną!
Mielinis pyragas, mielinis keksas, ar mielinė boba – kaip pavadinsit, taip nesugadinsit:) Šis sviestinis mielinis purus kepinys puikiai tiks šventėms, jis nėra saldus, tačiau saldumą padidina citrininis glajus.