Tai prancūziškojo fraisier torto versija su migdoliniais biskvitais ir lengvučiais braškių putėsiais. Nuostabus gaivinantis tortas vidurvasariui švęsti
Lengvas ir gaivus tortas, kuriame tobulai dera braškės ir šokoladas. Tikras vasaros džiaugsmas, nes pagaminamas labai greitai, ir nereikia jungti orkaitės!
Paprastas tarsi pyragas, įspūdingas tarsi tortas, subalansuotų tekstūrų ir skonių tortas: šokoladinis biskvitas, juodųjų serbentų uogienė, skrudintų žemės riešutų kremas ir traškus morengas.
Čiobreliai, citrinos, aguonos – tobulai derantys skoniai ir aromatai, keksas tinka bet kokiam sezonui ir bet kokiai progai
Kai gyvenau Izraelyje, pamenu, kartą į svečius pasikvietėme bičiulius vakarienei. Maistą ruošiau aš pati. Kaip dera, iš anksto paklausiau, ar šie neturi kokių nors ypatingų apribojimų (labiau mintyje, žinoma, turėjau klausimą ar šie bičiuliai griežtai laikosi košerinių taisyklių). Moteris pranešė, jog ji nevalgo dalykų su glitimu. Mano pačios žinios dar tada (prieš beveik 10 metų) […]