Nuostabus derinys – kramelizuoti moliūgai su traškiais avinžirniais, aštria čioriso dešra, su feta ir „išmasažuotomis“ kale salotomis
Nesudėtingas vienos skardos patiekalas – kepti maltos ėrienos kukuliukai su pomidorais ir avinžirniais.
Viduržemio jūros regiono patiekalas – vegetariškas, bet sotus, nesudėtingai pagaminamas, ir skonis gerėja su kiekviena diena, pastovėjus šaldytuve:) Šį patiekalą galima gaminti ir orkaitėje, tačiau aš gaminau ant vityklės.
Kiekis – 4 asmenims kaip mezė, arba dviem asmenim kaip pagrindinis patiekalas
Klasikinis Galicijos regiono receptas, ypatingai paprastas būdas pagaminti aštuonkojį grilyje
plonos ir traškios turkiškos picos LAHMACUN, gali būti su įvairiais įdarais -tradiciniu mėsišku, arba su špinatais ir haloumi sūriu
Pagal šį receptą galite gaminti čipsus ir iš įprastų bulvių ir iš saldžiųjų (batatų).