Porcijos |
asm
|
Ingredientai
- 1 kg bulvių supjaustytų šiaudeliais
- Alyvuogių aliejaus
- druskos
- 2 šaukšteliai paprikos
- ½ šaukštelio rūkytos paprikos
- ¼ šaukštelio ciberžolės
- ¼ šaukštelio čili pipirų dribsnių
- 1 šaukštelis laimo žievelės nutarkuotos
Ingredientai
|
|
Procesas
- Įkaitnkite orkaitę iki 190C. Dvi dideles kepimo skardas išklokite pergamentiniu popieriumi. Bulves sudėkite į didelį dubenį, pašlakstykite aliejumi ir rankomis išmaišykite, įsitikindami kad kiekvienas gabalėlis pasidengė riebalais. Suberkite į kepimo skardas, paskirstykite po visą paviršių. Kepkite apie 40 minučių, arba kol taps traškios (kelis kartus pamaišykite kepant, kad skrustų tolygiai).
- Visus likusius ingredientus sumaišykite, ir šiuo mišiniu pabarstykite iškepusias bulves. Patiekite iškart.