Traškios tešlos pyragas su sultingu vegetarišku įdaru ir pakepintomis sėklomis bei riešutais – maistinga vegetariška vakarienė ar gražus ir lengvai valgomas vaišių stalo patiekalas. Skanu su gaiviomis salotomis ir/arba jogurtiniu dzadziki padažu (su daaaaug česnakų:))
Švelnioji stracciatella puikiai dera su grilyje keptomis ir marinuotomis cukinijomis, o šį derinį kuo puikiausiai įprasmina traškūs paskrudinti riešutai. Nuostabus užkandis tiesiai nuo grilio!
Sodraus skonio salotos, tinkančios prie mėsos patiekalų arba kaip vegetariškas užkandis
Rumuniškas mielinis pyragas, saikingai saldus, su plonu graikinių riešutų, kakavos ir romo įdaru.
Ilgai šviežias išliekantis keksas, tinkantis ir kasdienai, ir šventėms. Paprastas receptas, bet labai turtingas ir išraiškingas skonis.
Nostalgiški saldūs rageliai iš vaikystės prisiminimų.
Šie vegetariški paplotėliai – puiki proga išvalyti savo šaldytuvą ir sunaudoti visus bevystančius žalumynus:) Keiskite žalumynus tais, kuriuos turite ar mėgstate, svarbiausia, kad išlaikytumėt proporcijas.
Trapūs sausainiai, kurie turi savybę greitai išgaruoti nuo stalo:) Tačiau jei išsikepsite daugiau, laikykite uždarame inde mažiausiai savaitę.
Pikantiška Artimųjų Rytų aromatais gausi tiršta ir maistinga sriuba, atstosianti ir pagrindinį patiekalą!
Šventiškos ir spalvingos salotos