Print Recipe
Morkų pyragas
Nuostabus naminis prieskoniais kvepiantis pyragas su morkom ir riešutais
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis riešutai, kepiniai
Pasiruošimas 20 min
Laikas 50 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis riešutai, kepiniai
Pasiruošimas 20 min
Laikas 50 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160C. Kepimo formą (tiks apvali, pailga kekso, ar kitokia, kokią tik turite) ištepkite trupučiu riebalų ir išklokite kepimo popieriumi.
  2. Kombaino inde gerai išsukite sviestą su rudu ir baltu cukrumi ir žiupsniu druskos, kol sviestas taps labai minkštas ir purus. Po vieną muškite kiaušinius ir kaskart maišykite, kol labai gerai įsimaišys į tešlą
  3. Kitame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir visus prieskonius), tada šį mišinį persijokite. Suberkite miltų mišinį į tešlą ir atsargiai išsukite, tik kol susijungs ingredientai (nepermaišykite, antraip pyragas bus kietas). Mentele įmaišykite morkas ir riešutus.
  4. Kepkite pyragą apie 50 minučių, arba kol patikrinę mediniu pagaliuku ištrauksite jį sausą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *