Keptuvėje sumaišykite cukrų, prieskonius ir vandenį. Užkaiskite, ir nemaišydami kaitinkite, kol cukrus pradės karamelizuotis (pradžioje jis pradės karamelizuotis kraštuose, tad pavartykite keptuvę, kad susimaišytų, tik nemaišyite šaukštu nei mentele). Kai karamelinė masė bus rusva ir žvilganti, nesimatys jokių cukraus kristalų, suberkite riešutus ir sumaišykite, kad viskas pasidengtų karemele. Dar pakepinkite kelias minutes, tada viską išverskite ant paruoštos kepimo skardos ir paskleiskite, kad riešutai būtų vienu sluoksniu.
Kepinkite vis pažiūrėdami ir pamaišydami apie 10-15 minučių, arba kol riešutai gražiai aprskrus, karamelė bus žvilganti. Palikite pilnai atvėsti kepimo skardoje. Vėstant riešutai sukietės.