Orkaitėje keptas egiptietiškas senoviškas ryžių pudingas, patiektas su keptų rabarbarų pagardu ir pistacijų riešutais
Kuo papuošti šventišką Kalėdų stalą? Ogi valgomais morengų vainikėliais!
Gaivus ir lengvas vasariškas patiekalas be glitimo
Po Velykų liko daug primargintų virtų kiaušinių? Sunaudokite juos šiam apkepui, kuris tiks valgyti šiltas, šaltas, įsidėti į darbą ar mokyklą, ar pasiimti į pikniką. Jei tiek daug virtų kiaušinių neturite, dalinkite kiekius pusiau ir kepkite pusę porcijos
Be kategorijos
Farširuoti kiaušiniai su migdolais
Puikus būdas po Velykų sunaudoti nesuvalgytus margučius.
Aromatingas keksas, praturtintas kavos ir kardamono skoniais. Neįprasta keksui konsistencija dėl nemažo kiekio kiaušinių tešloje, tačiau itin skanus ir aromatingas kepinys, ypač tinkantis Velykoms
Plonyčiai kokosų pienu ir ciberžole pagardinti omletai su gaiviu greipfrutų mirkalu
Šie vegetariški paplotėliai – puiki proga išvalyti savo šaldytuvą ir sunaudoti visus bevystančius žalumynus:) Keiskite žalumynus tais, kuriuos turite ar mėgstate, svarbiausia, kad išlaikytumėt proporcijas.
Vienos keptuvės patiekalas, kuris tinkamas valgyti visą dieną ir su tais priedais, kuriuos labiausiai mėgstate!
Greitai paruošiamas vasariškas vegetariškas patiekalas. Kad nereiktų traukti kombaino, kalafiorą sutarkuokite stambia tarka!
- 1
- 2