Print Recipe
Vienos skardos vakarienė: vištiena, čioriso ir bulvės
Bene paprasčiausiai pagaminama vienos skardos vakarienė, kuriai nereikia jokių kulinarinių įdūdžių!
vienos skardos patiekalas: vistiena, bulves ir chorizo desra
Course Main Dish
Virtuvė Ispanijos
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Course Main Dish
Virtuvė Ispanijos
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
asm
Ingredientai
vienos skardos patiekalas: vistiena, bulves ir chorizo desra
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220C. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
  2. Į dubenį sudėkite supjaustytas bulves ir svogūnus, pašlakstykite 2 šaukštais aliejaus, apibarstykite druska ir pipirais ir gerai išmaišykit (patogiausia ranka), kad aliejus gerai pasiskirstytų ant kiekvieno gabaliuko. Sudėkite viską į skardą vienu sluoksniu ir pašaukite kepti 20-25 minutėm, arba kol bulvės švelniai apskrus.
  3. Kol bulvės kepa, į tą patį dubenėlį sudėkite vištienos gabaliukus, čioriso dešros gabaliukus, įpilkite likusius 2 šaukštus aliejaus, įberkite rūkytos paprkos ir raudonėlių bei klevų sirupo. Viską sumaišykite.
  4. Ištraukite skardą iš orkaitės, sudėkite kale lapus, ir ant viršaus sudėliokite vištieną bei čioriso, pašlakstykite aliejumi, jei jo dar liko dubenėlyje, ir pašaukite vėl skardą kepti apie 20-25 minutėm, arba kol vištiena bus pilnai iškepusi.
Pastabos

Recepto šaltinis - Donna Hay, One Pan Perfect

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *