Tai dviejų tradicinių prancūziškosios virtuvės patiekalų – boulangere ir fondant – mišinys, kuriame scena atiduodama šakninių daržovių spindesiui. Lengviausia bulves labai plonai supjaustyti naudojantis mandolina. Šiam patiekalui prireiks 30cm skersmens ketaus keptuvės
Šventinis garnyras arba vegetariška greita vidurio savaitės vakarienė.
Kaip tokį paprastą ingredientą kaip bulvės pagaminti ir patiekti karališkai.
Bene paprasčiausiai pagaminama vienos skardos vakarienė, kuriai nereikia jokių kulinarinių įdūdžių!
Indiškais prieskoniais pagardintos keptos bulvės su jogurto padažu
Nesudėtingas bulvinis patiekalas, keptas keptuvėje. Patiekite su jogurtiniu padažu ir rūkyta žuvimi.
Iki negalėjimo minkšta ėrienos mėsa, kepta folijos krepšeliuose, pagardinta baltu vynu, žolelėmis ir daržovėmis. Paprastai pagaminamas, bet labai šventiškas patiekalas.
Greitai pagaminami žuvies kotletai. Tiks įvairios žuvies rūšys, ir ta, kuri buvo iškepta iš vakaro ir nesuvalgyta
Pagal šį receptą galite gaminti čipsus ir iš įprastų bulvių ir iš saldžiųjų (batatų).
- 1
- 2