Tai bene mano mėgstamiausias morkų paruošimo būdas! Beje, lygiai taip galima ruošti ir kitas daržoves – burokėlius, bulves, baklažanus, pastarnokus, moliūgus, cukinijas… Čermula padažas suteiks keptoms daržovėms skonio gaivumo. Tai gali būti garnyras prie mėsiškų ar žuvies patiekalų arba atskiras vegetariškas valgis (patiekite jį su feta arba ožkos sūriu, į kuskusą galite įmaišyti avinžirnių!)
Lengvai pagaminamas vasariškas užkandis, puikus sūraus, saldaus ir rūgštaus skonio balansas
Vegetariškas aromatingas užkandis, skanus bet kokia proga ir bet kuriuo sezonu
Žuvis Meksikos virtuvėje daug rečiau sutinkama nei mėsa, tad jei norisi pasimėgauti kiek lengvesniu maistu, siūlau pasigaminti šių žuvies takų. Aš gaminau tuną, tačiau tiks ir menkė, ir kitokia žuvis, kokią turite
Bene paprasčiausiai pagaminama vienos skardos vakarienė, kuriai nereikia jokių kulinarinių įdūdžių!
Tai universalios salotos, ypatingai tinkančios vasarą, pateikti su grilyje keptais mėsos kepsniais
Puikus vieno puodo patiekalas, kai norisi nesudėtingos, met skanios ir maistingos vakarienės