Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
  • Privatumo politika
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0
    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

    Grįžti į parduotuvę

  • 0

Be kategorijos

Graikiškas filo tešlos ir vištienos pyragas su tahini padažu

11
Sau
Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Kepta marinuota vištiena pagal Ottolenghi

Marinuotos keptos vištienos šlaunelės
16
Rgs

Puikiausias marinatas, kuris iškepęs virsta gardžiu padažu.

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Vištienos šniceliai su kopūstų salotomis

Vištioenos šnicelis su kopūstų salotomis
15
Kov

Neatsivalgomieji vištienos šniceliai – traškūs išorėje ir sultingi viduje. Viskas tik dėl pamarinavimo specialiame sūryme!

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Keptas viščiukas su jogurtu ir ghee

kepti vištienos ketvirčiai skardoje
21
Sau

Nuostabus vieno puodo patiekalas, plilnas skonių ir prieskonių. Jam reikės vištienos su kaulu ir odele – gali būti blauzdelės, šlaunelės ar ketvirčiai.

Plačiau
1 komentaras
Mėsa ir paukštiena

Indiški vištienos kukuliukai kofta korma

12
Sau

Jaukus indiškas patiekalas visai šeimai

Plačiau
Komentuokite
Sriubos

Sriuba su šonine, porais, pasta ir žirneliais

23
Spa

Sriubos dubebėlis žvarbią rudeninę dieną – tikras išsigelbėjimas.

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Vietnamietiška imbierinė vištiena

Vietnamese ginger chicken
04
Spa

Ginger chicken, arba Ga Kho Gung – tai vienas populiaresnių Vietnamo virtuvės valgių, prisotintas skonių ir karamelės saldumo. Jei jums patinka vietnamietiška pho sriuba ir joje dominuojantys žvaigždinių anyžių ir imbiero prieskoniai, šis patiekalas tikrai jums!

Plačiau
Komentuokite
Sriubos

Vištienos sriuba su pankoliais ir ančiuvių sviesto skrebučiais

02
Spa

Labai nesudėtinga, bet prabangi, kvapni ir skani vištienos sriuba. Patiekta su paskrudintos bagetės riekele, užtepta ančiuvių sviestu.

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Vištienos vertinukai su padažu ir grilintų daržovių salotomis

Vištiena ir grilio salotos iš master chef Australia
18
Lie

Australijos MasterChef projekto patiekalas – reikalauja šiek tiek pasiruošimo, tačiau nesigailėsite viską padarę taip, kaip aprašyta. Išties restorano lygio patiekalas, kuris nustebins ir jus pačius.

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena, Užkandžiai

Karališkas patiekalas: Elžbietos vištiena

10
Geg

Šventiškas patiekalas, sukurtas Anglijos karalienės Elžbietos karūnavimo proga 1953 metais. Receptas labai lengvai paruošiamas ir skirtas pamaitinti miniai

Plačiau
Komentuokite
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
E-PARDUOTUVĖ
Knygos ir Tekstilė
  • Virtuvės rankšluosčių komplektas Virtuvės rankšluosčių rinkinys 14,00 € (su PVM)
  • Nidos Degutienės Knyga Australijos skoniai AUSTRALIJOS SKONIAI: mano atradimai 36,00 € Original price was: 36,00 €.24,00 €Current price is: 24,00 €. (su PVM)
  • Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 32,00 € Original price was: 32,00 €.25,00 €Current price is: 25,00 €. (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Apkepai artimuju rytu Aviena Avokadai Batata Blynai Bulviniai patiekalai burok Burokėliai Cheese cake Daigai Dilgėlės grikiai Kalafijorai Kale Kalėdos ir Kūčios kepeneles kiauliena knyga kokteiliai Krienai Kuskusas Ledai Lenkiška virtuve lietuviška virtuvė Lęšiai Meksikietiški patiekalai Miso Padažai Persimonai Pica Prancūziški patiekalai putpeles Riešutai Rucola slow cook Sluoksniuota tešla Sūriai Tofu tortas Varškė Velykos Šparagai Špinatai Žirneliai
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Grąžinimo politika
  • Pirkimo – pardavimo taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiek

Visos teisės saugomos 2025 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek
  • E-parduotuvė

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?