Šventiškas garnyras, tiksiantis prie mėsos ir žuvies patiekalų
Nieko nėra geresnio žvarbią dieną, nei dubenėlis moliūgų sriubos. Čia aplodismentai dar ir kartu su klevų sirupu ir čili pipirais paskrudintoms moliūgų sėkloms. Patariu iškart jų pasigaminti bent dvigubą kiekį, nes šis pagardas tikrai išgaruos nuo stalo pirmasis.
Rabarbarai – pačiame sezone, tad reikia į valias jų atsivalgyti. Šis pusryčių patiekalas patiks ir mažiems, ir dideliems. Įdarui galima naudoti ir šaldytus rabarbarus (po sezono)
Be kategorijos
Keptos avižinės košės keksiukai
Visiškai nesaldūs, bet labai sveikuoliški kepinukai, skirti sportuojantiems ir aktyviai gyvenantiems. Saldumo galite pridėti ir daugiau, jei pageidaujate saldesnio užkandžio
Turtinga antioksidantais kakava, sumaišyta su bananais ir traškiais neskrudintais grikiais, riešutais ir sėklomis – ar gali būti geresnis pasirinkimas pusryčiams?
Sotūs blyneliai, kuriuos išsikepsite be kiaušinių ir laktozės. Tačiau augalinį pieną galite keisti tradiciniu karvės, o patiekti su jogurtu.
Šie pusrytiniai blyneliai tokie gausūs draugiškų jums ingredientų, jog po tokių pusryčių maloniai sotūs ir energingi būsite pusdienį! Juos galite papildyti ir kitokiais „superingredientais” – maltomis kanapėmis, sėlenomis ir kt.
Itin greitai ir paprastai pagaminamas, iš anksto paruošiamas gaivus desertas iš keptų rabarbarų ir nusausinto graikiško jogurto, patiekiamas su kepintais riešutais ir medumi arba klevų sirupu.
Trdicinės prieskoniais prigardintos bandelės, kepamos Didįjį Pentkadienį, prieš Velykas. Skaniausios dar šiltos, arba paskrudintos, su sviestu
- 1
- 2