Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0

    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

  • 0

Užkandžiai, Skaniukai

Žemės riešutų sviesto blyneliai

Žemės riešutų sviesto blyneliai su avietėm ir jogurtu
23
Kov

Sotūs blyneliai, kuriuos išsikepsite be kiaušinių ir laktozės. Tačiau augalinį pieną galite keisti tradiciniu karvės, o patiekti su jogurtu.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai, Skaniukai

Pusryčių blynai be glitimo

Pusryciu blynai be glitimo
25
Bir

Šie pusrytiniai blyneliai tokie gausūs draugiškų jums ingredientų, jog po tokių pusryčių maloniai sotūs ir energingi būsite pusdienį! Juos galite papildyti ir kitokiais „superingredientais” – maltomis kanapėmis, sėlenomis ir kt.

Plačiau
Komentuokite
Skaniukai

Keptų rabarbarų ir jogurto desertas

Rhubarb no bake desert
29
Geg

Itin greitai ir paprastai pagaminamas, iš anksto paruošiamas gaivus desertas iš keptų rabarbarų ir nusausinto graikiško jogurto, patiekiamas su kepintais riešutais ir medumi arba klevų sirupu.

Plačiau
Komentuokite
Skaniukai

Hot cross buns: bandelės su kryžiumi

Home made hot cross buns
30
Kov

Trdicinės prieskoniais prigardintos bandelės, kepamos Didįjį Pentkadienį, prieš Velykas. Skaniausios dar šiltos, arba paskrudintos, su sviestu

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Vienos skardos vakarienė: vištiena, čioriso ir bulvės

vienos skardos patiekalas: vistiena, bulves ir chorizo desra
03
Vas

Bene paprasčiausiai pagaminama vienos skardos vakarienė, kuriai nereikia jokių kulinarinių įdūdžių!

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Saldžios bulvės pomidorų padaže pagal Ottolenghi

vegetariskas saldziu bulviu ir pomidoru patiekalas
13
Sau

Saldžios batatos ypatingai aromatingame pomidorų padaže tiks kaip vegetariškas patiekalas arba garnyras prie žuvies ar mėsos patiekalų.

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Keptų morkų garnyras

keptos jaunos morkytes skardoje
05
Sau

Greitai paruošiamas gardus morkų garnyras. Jei naudojate ne jaunas morkas, jas supjaustykite taip, kad storiu primintų jaunas morkas ir trumpai apvirkite garuose.
Šį garnyrą galite paruošti iš anksto, likus kelioms valandoms iki patiekimo, jos skanios ir kambario temperatūros

Plačiau
Komentuokite
Užkandžiai, Skaniukai

Pusrytiniai avižinių dribsnių keksiukai su vyšniomis ir šokoladu

01
Rgp

Būkit kūrybiški – keiskit ingredientus tokiais, kokius turite, kokie dabar sezone: vyšnias – avietėmis, mėlynėmis ar serbentais, pieną – augaliniu pienu, kefyru, klevų sirupą – medumi… Geriausia tešlą sumaišyti blenderiu, ne virtuviniu kombainu!

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Grilyje kepta kalakuto krūtinėlė garstyčių padaže

02
Geg
Plačiau
Komentuokite
Skaniukai

Šokoladinis tortas (be glitimo ir be laktozės)

16
Kov

Nuodėmingai skanus, ir stebėtinai draugiškas jums desertas!

Plačiau
Komentuokite
  • 1
  • 2
E-PARDUOTUVĖ
AKCIJA! 20EUR
  • Knyga Nidos Receptai 10 metu drauge Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 35,00 € 25,00 € (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Ananasai Arabiška virtuvė Arbūzas Artišokai avietės Avinžirniai batatai Biskvitas Briuselio kopūstai Brokoliai Cukinijos Džiovinti vaisiai Figos Filo tešla Grilis Grybai Japonų virtuvė kaukazo virtuvė kava Kelionės kiniška virtuve Kišai Kokosai Kopūstai kynva Melionai meškiniai česnakai Mėlynės Nekepti desertai Paprikos Pomidorai Pupos Pusryčiai Sezamai Slyvos sour dough Svogūnai Tartos Tortai Triušiena Tunas Vištiena kalakutiena Šventiniai patiekalai Žydiška virtuvė Žąsiena
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Copyright 2023 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?