Saldžiai rūgštus baklažanų ir pomidorų troškinys – nuostabus patiekalas vegetarams arba garnyras prie mėsos bei žuvies.
Žuvies patiekalų mestro Tony Bilson receptas tik įrodo, kad pats paprasčiausias žuvies gaminimo metodas yra tiesiog pašauti ją į orkaitę ir po 20 minučių jau sėstis prie stalo! Nepamirškite pasirūpinti šviežia duona (bagete, sour dough) ypatingai skaniam padažui sudažyti!
Didesniam kiekiui svečių tiksiantis šventinis pikantišks kepinys
Saikingai egzotiškas patiekalas, kurį pasigaminsite per 20 minučių!
Tam, kad išgauti labai traškią kiaulienos šoninės odelę, prireiks papildomos paros mėsai džiovinti. Tačiau tikrai verta pasiterlioti (teliojimosi čia labai nedaug), nes rezultatas – pavojingai gardus 🙂 O jei liktų keli gabalėliai nesuvalgytos šoninės, supjaustykite ją mažais gabalėliais ir panaudokite stir-fry ryžiams su daržovėmis. Nepamirškite, kad šoninė yra gana riebi mėsa, todėl net toks nedidelis gabalėlis pamaitins didelę šeimą, ypač jei patieksite su ryžiais ir garuose virtomis daržovėmis
Vienos keptuvės patiekalas, gaminamas orkaitėje
Jauki tiršta maistinga trinta moliūgų sriuba
Nieko nėra lengvesnio, skanesnio ir įspūdingesnio, kaip visos šeimos vakarienė vienoje vienintelėje keptuvėje.
Šiam patiekalui reikės didelės 30cm skersmens keptuvės, kurią galima pašauti į orkaitę
Greitai pagaminamas švelnaus skonio ir šilkinės konsistencijos stir fry
Kaip ir daugelį Azijos virtuvės patiekalų – šį pasigaminsite per keletą minučių. Svarbiausia – itin plonai supjaustyta jautiena