Sodraus skonio salotos, tinkančios prie mėsos patiekalų arba kaip vegetariškas užkandis
tradicinės garuose virtos bandelės su įdaru, tinka kaip priedas prie kiniškų valgių, arba vienos pačios, kaip pikantiškas užkandis
Improvizacija nuo Lietuvos iki Meksikos – bulvių ir cukinijų blynas su meksikietiškais priedais
Print Recipe Tandūri stiliaus kalafijoras Indiškas vegetariškas nesudėtingas patiekalas su šildančių prieskonių puokšte. Course Main Dish Virtuvė Indijos Raktažodis kalafioras Laikas 30 min Porcijos porc Ingredientai 1 kalafijoras Tandoori marinatui 3 šaukštai graikiško jogurto1,5 šaukštelio čili (naudojau Kašmyro čili, jis švelnesnis) – dėkite pagal skonį1 šaukštelis imbiero šaknies (sutarkuotos)1 šaukštelis česnakų (sutrintų presu […]
Indiškais prieskoniais pagardintos keptos bulvės su jogurto padažu
Birmos musulmonų (rohindžų) gaminamas vištienos karis, kuriame dera viso regiono virtuvės: šiek tiek Indijos, truputis Tailando, ir net lašelis P. Korėjos…
Tiršta šilkinė moliūgų sriuba, persmelkta Tailando virtuvės aromatais. Ypatingai paprasta pasigaminti.
Aromatinga tiršta keptų baklažanų sriuba – kai užklumpa gausus daržovių derlius:)
Midijos ir Tailando skoniais alsuojantis padažas.
- 1
- 2