Print Recipe
Batatų ir morkų sriuba su ciberžolėm
Jauki, aromatinga, tiršta sriuba
batatu sriuba puode
Course Sriubos
Virtuvė Azijos fusion
Porcijos
asm
Ingredientai
Course Sriubos
Virtuvė Azijos fusion
Porcijos
asm
Ingredientai
batatu sriuba puode
Procesas
  1. Įkaitinkite dideliame puode storesniu dugnu aliejų, suberkite svogūnus kartu su ciberžolėm, kuminais ir imbierais ir maišydami pakepinkite apie 3 minutes, kol svogūnai suminkštės. Suberkite saldžias bulves, morkas, supilkite kokosų pieną ir sultinį. Užvirinkite ir virkite ant nedidelės ugnies apie 30 min., arba kol daržovės suminkštės. Įberkite druskos, pipirų, patiekite su kalendromis ir čili pipirais.
Pastabos

Recepto šaltinis - Donna Hay, One Pan Perfect

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *