Porcijos |
asm
|
Ingredientai
- 2 šaukštai augalinio aliejaus
- 2 svogūnai smulkiai supjaustyti
- 2 šaukšteliai maltų ciberžolių
- 1 šaukštelis maltų kuminų
- 2 šaukštai sutarkuotos imbiero šaknies
- 750 g batatų (saldžių bulvių) supjaustytų kubeliais
- 4 morkos Supjaustytos kubeliais
- 800 ml kokosų pieno
- 500 ml vištienos sultinio
- druskos, grūstų juodųjų pipirų
- šviežių kalendrų
- čili pipirų
Ingredientai
|
|
Procesas
- Įkaitinkite dideliame puode storesniu dugnu aliejų, suberkite svogūnus kartu su ciberžolėm, kuminais ir imbierais ir maišydami pakepinkite apie 3 minutes, kol svogūnai suminkštės. Suberkite saldžias bulves, morkas, supilkite kokosų pieną ir sultinį. Užvirinkite ir virkite ant nedidelės ugnies apie 30 min., arba kol daržovės suminkštės. Įberkite druskos, pipirų, patiekite su kalendromis ir čili pipirais.
Pastabos
Recepto šaltinis - Donna Hay, One Pan Perfect