Puikus vieno puodo patiekalas, kai norisi nesudėtingos, met skanios ir maistingos vakarienės
Aromatingi meksikietiški ryžiai tiks kaip pagardas takoms, arba kaip atskiras patiekalas
Minkšta ir sultinga ėriena, lėtai troškinta kelias valandas, aromatingame padaže. Puikiai tiks takoms įdaryti
Be kategorijos
Meksikietiškas juodųjų pupelių pagardas
Puikus meksikietiško stalo patiekalas – šiltas užkandis su juodosiomis pupelėmis
Paskrudintų daržovių salsa labai tiks meksikietiškoms takoms pagardinti. Šis padažas puikus ir kitiems patiekalams gaminti, gali būti naudojamas kaip bazė padažui
Tai vienas ikoniškų Kinijos virtuvės patiekalų, kuriame susilieja sultinga vištiena, traškūs riešutai ir švelnus saldžiarūgštis padažas. Jei tik turite Sičiuano pipirų, būtinai jų įdėkite, šie kilstels patiekalą į naujas aukštumas
Kultinis gruziniškas padažas, tinkantis prie mėsiškų patiekalų. Kaukazo slyvaitėms sunaudoti 🙂
Tai patiekalas, kuriame pirmu smuiku griežia juodųjų pupelių padažas, labai tipiškas Kinijos virtuvės ingredientas. Nustebsite, kaip toks nedidelis kiekis mėsos, papildytas daržovėmis, sočiai primaitins visą šeimą.
Gausiai česnakais pagardintas vegetariškas troškinys. Nenustebkite, kad jame naudojamas lydytas sviestas. Galite sviestą keisti aliejumi, tačiau tikrai rekomenduoju būtent sviestą, nes jis suteikia patiekalui labai smagaus skonio, ir tikrai nesijaučia maistas pernelyg riebus.