Skip to content
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Nidos receptaiNidos receptai
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Izraelis
  • Youtube
  • Naujienų archyvas
  • Krepšelis / 0,00 € 0

    Krepšelis

    Krepšelyje nėra produktų.

  • 0

Mėsa ir paukštiena

Vištos kulšelės su bulvėmis, feta ir jogurtiniu harisos padažu

28
Rgs

Puikus vieno puodo patiekalas, kai norisi nesudėtingos, met skanios ir maistingos vakarienės

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Meksikietiški ryžiai

Aromatingi meksikietiški ryžiai tiks kaip pagardas takoms, arba kaip atskiras patiekalas

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Plėšyta ėriena meksikietiškoms takoms

Minkšta ir sultinga ėriena, lėtai troškinta kelias valandas, aromatingame padaže. Puikiai tiks takoms įdaryti

Plačiau
Komentuokite
Be kategorijos

Meksikietiškas juodųjų pupelių pagardas

Puikus meksikietiško stalo patiekalas – šiltas užkandis su juodosiomis pupelėmis

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai, Užkandžiai

Meksikietiška salsa

Paskrudintų daržovių salsa labai tiks meksikietiškoms takoms pagardinti. Šis padažas puikus ir kitiems patiekalams gaminti, gali būti naudojamas kaip bazė padažui

Plačiau
Komentuokite
Vegetariški patiekalai

Daržovių apkepas (tian) su skrudintais bazilikais

21
Rgs
Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Gong bao: vištiena su žemės riešutais

16
Rgs

Tai vienas ikoniškų Kinijos virtuvės patiekalų, kuriame susilieja sultinga vištiena, traškūs riešutai ir švelnus saldžiarūgštis padažas. Jei tik turite Sičiuano pipirų, būtinai jų įdėkite, šie kilstels patiekalą į naujas aukštumas

Plačiau
Komentarų: 4
Užkandžiai

Tkemali

tkemali
08
Rgs

Kultinis gruziniškas padažas, tinkantis prie mėsiškų patiekalų. Kaukazo slyvaitėms sunaudoti 🙂

Plačiau
Komentuokite
Mėsa ir paukštiena

Kiniška vištiena su juodųjų pupelių padažu

07
Rgs

Tai patiekalas, kuriame pirmu smuiku griežia juodųjų pupelių padažas, labai tipiškas Kinijos virtuvės ingredientas. Nustebsite, kaip toks nedidelis kiekis mėsos, papildytas daržovėmis, sočiai primaitins visą šeimą.

Plačiau
Komentarų: 2
Vegetariški patiekalai

Kaukazietiškas baklažanų ir pomidorų troškinys

03
Rgs

Gausiai česnakais pagardintas vegetariškas troškinys. Nenustebkite, kad jame naudojamas lydytas sviestas. Galite sviestą keisti aliejumi, tačiau tikrai rekomenduoju būtent sviestą, nes jis suteikia patiekalui labai smagaus skonio, ir tikrai nesijaučia maistas pernelyg riebus.

Plačiau
Komentuokite
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
E-PARDUOTUVĖ
AKCIJA! 20EUR
  • Knyga Nidos Receptai 10 metu drauge Knyga „NIDOS RECEPTAI: 10 metų drauge“ 35,00 € 25,00 € (su PVM)
Sek @Facebook
Nidosreceptai.lt
Ieškokite
Žymos
Abrikosai afganu virtuve Antiena avietės Avinžirniai Baklažanai batatai Briuselio kopūstai Džiovinti vaisiai Garnyrai Gavenios patiekalai Gruziniška virtuvė Japonų virtuvė Jautiena Kalėdos ir Kūčios Kelionės Kinu patiekalai Kriaušės Kruopos Mangoldai Maroko virtuvė Mielinės tešlos kepiniai Nesaldūs kepiniai Okra Ožkiena Pasninko patiekalai Persimonai Pomidorai Porai Portugališka virtuvė Ridikai Ryžiai Salotos sausainiai Sezamai sidras Slyvos tachini Tunas Turkiški patiekalai Vakavimas veršiena zveriena Šokoladas Šventiniai patiekalai
Šiuo metu skaito:
  • Mato vienetai
  • Apie mane
  • Susisiek
Copyright 2023 © Nidos receptai
  • Apie Izraelį
  • Receptai
    • Gėrimai
    • Užkandžiai
    • Sriubos
    • Mėsa ir paukštiena
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Skaniukai
  • Naujienų archyvas
  • Apie mane
  • Susisiek

Prisijungti

Praradote savo slaptažodį?