Porcijos |
stiklinės
|
Ingredientai
- 4 čili pipirai
- 1 raudonasis svogūnas nenuluptas, perpjautas į 4 dalis
- 4 skiltelės česnako nenuluptos
- 300 g pomidorų
- 1 šaukštelis cukraus
- 2 laimų sulčių
- kalendrų
- druskos
Ingredientai
|
|
Procesas
- Įkaitinkit grilio groteles (arba pasinaudokite tuo laiku, kol grilis kaista kitiems kepiniams). Ant grotelių arba ant špižinės keptuvės) sudėliokite čili pipirus, svogūną. pomirodus ir nenuluptus česnakus ir kepinkite kol gražiai apsvils odelės. Nuimkite nuo grotelių, atvėsinkite, nulupkite odeles nuo pomidorų, nulupkit svogūnus, išspauskit česnakus, ir viską sudėkit į blenderį. Susmulkinkite iki vientisos masės, pagardinkite laimo sultimis, kapotomis kalendromis ir druska. Laikykite sandariai uždarytame inde šakdytuve savaitę.
Pastabos
Recepto šaltinis - žurnalas Olive